Pui Tandoori

de Anamaria Cook in Pui, 3 Feb 2013 | 4763 vizualizari

 

Pentru ca este Duminica seara v-am adus cateva pulpite delicioase si aromate.

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele de pui (sau orice fel de pulpe)
  • 250 g iaurt de baut
  • 2 linguri condiment tandoori
  • zeama a doua lamai
  • un praf de sare

Pentru sos:

  • 3-4 linguri de iaurt
  • un praf de sare
  • un praf de zahar
  • 5 frunze de menta
  • un ardei iute verde tocata fara seminte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tandoori:

  Cu un cutit ascutit taiati cam 1 cm din capatul subtire al pulpelor atat cat sa inlaturati zgarciul si putin din os, astfel pulpele vor capata o forma frumoasa. Indepartati pielea si crestati carnea de cateva ori. Asezati pulpele intr-un castron incapator, adaugati praful de sare si zeama de lamaie.

Intr-un castron  amestecati iaurtul cu condimentul tandoori.

Adaugati amestecul de iaurt peste pui si amestecati bine. Acoperiti castronul cu folie de bucatarie si dati la frigider pana a doua zi.

Asezati pulpele intr-o tava  de cuptor si puneti sub gratar la foc moderat pentru 20 de minute sau pana ce puiul este gatit.  Intoarceti pulpele de pe o parte pe alta din 5 in 5 minute.

Intre timp preparati sosul de iaurt peste care adaugati menta tocata marunt, praful de sare, praful de zahar si ardeiul iute tocat marunt (daca ardeiul este foarte iute folositi mai putin). Eu am facut ca si garnitura wedges de cartofi la cuptor cu usturoi.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tandoori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

03.02.2013, 22:13

bun bun

RuxyRux 1

03.02.2013, 22:40

Grozav!

Mihaela11_jo 1

04.02.2013, 15:58

Delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui Tandoori